Beställning / Leveransvilkor

Beställ direkt på nätet

Full frihet att utforma din unika skylt. Välj bland massor av designelement, typsnitt och bakgrundsbilder eller ladda upp din egna färdiga studentskyltsbild.
· Välj en färdig layout eller ladda upp en egen
· Ändra i layouten efter tycke och smak
· Lägg in din bild eller välj att skicka bilden med post

Skicka beställningsformulär med posten

Skriv ut och fyll i ett pappersformulär och posta till oss tillsammans med din bild så skapar vi skylten efter dina önskemål.
· Skriv ut ett beställningsformulär
· Fyll i formuläret
· Skicka formuläret till oss med posten
Leverans
Vi levererar med Schenker så det går utmärkt att beställa från Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av landet. Du hämtar ut paketet på närmaste utlämningsställe. Det går även bra att hämta ut skylten hos oss om du befinner dig i närheten av Vänersborg.
Du väljer själv expeditionstid i kassan. 1, 3, 5 eller 10 arbetsdagar, beroende på hur bråttom du har.
Fraktkostnad
89kr

Utformning / Design / Layout

Studentplakaten finns i 5 olika grundutformningar där det främst är storleken och placeringen av själva porträttbilden som skiljer dem åt. Sedan kan man välja fritt bland alla bakgrunder, dekorationer för att skapa sin egna unika studentskylt.
Vertikala texter
Den stora namntexten kan även läggas vertikalt på valfri sida om bilden på studenten.
Om du vill ha fullständig frihet
Om du är lite händig i Photoshop eller ett annat bildbehandlingsprogram kan du göra klart bilden med texter och allt innan du laddar upp den i vår mall.
Bara fantasin sätter gränserna. Prova så ska du se hur lätt det är att göra ett snyggt studentplakat.

Digital bild eller papperskopia

Har du porträttbilden digitalt kan du enkelt lägga in den själv i plakatet om du utformat själv eller skicka den till info@kjellssons.se om du vill använda pappersformuläret.
Är bilden du vill använda en papperskopia går det lika bra att skicka fotot till oss med posten. Då skannar vi och lägger in den åt dig. Fotot får du sen tillbaka med plakatleveransen. Kostnad för skanning är 99 kr.

Montering av studentskylten

Skyltbilden trycks på en vattentålig skummad pvc-skiva för att stå emot regn och smuts. En lättmonterad träpinne (specialgjord för ändamålet) skickas med plakatet.